terug naar dashboardterug naar vorige paginaOuders

Klassenouders

Elke klas heeft een klassenouder. De klassenouder is aanspreekpunt voor de klassenmentor. Via de klassenouder komen berichten door van de KBG en houden we u op de hoogte van ontwikkelingen van de school vanuit het perspectief van ouders. Als de schoolleiding of de KBG een beroep op ouders wil doen komt dit ook naar u toe via de klassenouders.
DE KBG vindt, naast ouderparticipatie met de school contact tussen de ouders onderling ook belangrijk. Daarom streven we naar minimaal twee klasse/ouder-activiteiten per leerjaar, meestal bij iemand thuis. Dat hoeft de klassenouder niet perse zelf te organiseren, dat kan ook een van de andere ouders doen. Er zijn bijvoorbeeld ook klassen met een eigen facebookpagina, maar dat bepaalt u zelf.

Klik hier voor de lijst van klassenouders