Bureau V

Als je op het Hyperion Lyceum zit ben je bereid je tanden te zetten in een flink aantal vakken, meer dan op een standaard VWO school. Maar, voor sommigen is ook dat nog niet genoeg. Voor leerlingen die op zoek zijn naar een extra uitdaging naast hun normale lesprogramma hebben wij Bureau V in het leven geroepen. Bureau V wil jullie helpen om je wensen in kaart te brengen en te realiseren.

Alle informatie over Bureau V hebben wij verzameld op een eigen website.

Bijles via Bureau V

Voor leerlingen in de onderbouw die moeite hebben met een vak kan bijles worden aangevraagd. Er staat een leuke groep bovenbouwleerlingen klaar om deze bijles te kunnen verzorgen! Ze vragen €7,50 per lesuur (van 45 minuten) om op school bijles te geven in een bepaald vak (of vakken).

Het is de bedoeling dat de aanmelding voor de bijles vanuit de ouders komt en de bovenbouwleerling vervolgens met de onderbouwleerling zelf afspraken maakt. De bovenbouwleerling zal zich voorbereiden door informatie te verzamelen bij vakdocent en/of mentor.

De aanmelding gaat door het invullen van een formulier via deze link. Rosanne is contactpersoon (r.kofman@hyperionlyceum.vova.nl).

Op de foto staat een groot deel van de groep bijlesleerlingen 2020-2021: Jasper, Ties, Wasiel, Rutger, Kimo, Jawwad, Kim, Lino, Rose, Louis, Rosalie, Isabelle.