Deze website maakt gebruik van cookies. Lees meer in de disclaimer. akkoord

Menu

terug naar dashboardterug naar vorige paginaNieuws

 27/404 

Informatie - open dagen donderdag 23 en zaterdag 25 januari

Het aftellen naar onze open dagen is begonnen. Voor alle informatie over onze open dagen verwijzen we jullie graag naar de groep 8-pagina.

Bereikbaarheid

Onze school ligt op Overhoeks in Amsterdam-Noord en is zeer goed bereikbaar met het openbaar vervoer en met de fiets. Vanaf de pont is onze school fietsend binnen 2 minuten en lopend binnen 5 minuten te bereiken. Vanwege de beperkte parkeermogelijkheden en werkzaamheden in de buurt van onze school raden we aan om zoveel mogelijk met het OV en/of de fiets te komen.

Met het openbaar vervoer, de fiets of lopend
Vanaf station Amsterdam-Centraal:
Neem de achteruitgang van het CS en stap daar op de pont, veerdienst 901 (Buiksloterweg). Ga aan de overkant van het IJ naar het noordoosten richting Buiksloterweg. Flauwe bocht naar rechts naar de Buiksloterweg. Weg vervolgen naar de Ranonkelkade. U vindt onze school aan uw linkerhand.

Vanuit Noord:
Buslijn 38, halte Buiksloterwegveer. Ga naar het noordoosten richting Buiksloterweg. Flauwe bocht naar rechts naar de Buiksloterweg. Weg vervolgen naar de Ranonkelkade. U vindt onze school aan uw linkerhand.

Met de auto
(in verband met beperkte parkeermogelijkheden en wegwerkzaamheden raden wij dit dringend af)
Op ons schoolterrein is parkeren niet mogelijk. In de buurt is beperkte parkeergelegenheid.
Mocht u toch met de auto komen en willen parkeren in het gebied Overhoeks dan kan dat in de parkeergarage Amsterdam Tower (Toren), Overhoeksplein Amsterdam Noord (€ 3,45 per uur).