Laatste oproep: 'Jouw naam vereeuwigen op de Titanentrap van het Hyperion Lyceum'

Beste oud-leerling,

Zoals je eerder in een brief en in een mail hebt kunnen lezen beginnen we in het nieuwe schoolgebouw met een nieuwe traditie, we gaan de namen van de oud-leerlingen vereeuwigen. Dit doen we op een bijzondere manier, namelijk door de namen in het beton aan te brengen, te beginnen in de betonnen zit-trap, die dan ook wordt omgedoopt tot Titanentrap. Wij vinden het mooi als al onze oud-leerlingen, met en zonder diploma, kort of langer hier op school geweest, op de Titanentrap vermeld worden. Want gezamenlijk bouwen we aan het Hyperion Lyceum. Maar stel je dat niet op prijs, dan is dat natuurlijk ook goed. Ondertussen hebben we van veel oud-leerlingen een reactie gehad, maar nog niet van allemaal! Daarom ontvang je deze laatste oproep.

Hoe je naam eruit ziet kun je zelf bepalen, getekend, in een eigen handschrift of in je favoriete font. Lees goed de instructies en verstuur je inzending middels het online formulier dat je vindt via deze link. Let vooral op dat je niet te dunne lijnen gebruikt, deze zijn lastig te verwerken (namen worden gezandstraald). Bij voorkeur ontvangen we je naam als vectorbestand. Mocht je geen tijd hebben om zelf iets moois te maken, maar wil je wel op de trap vermeld worden? Stuur dan een mail naar titanentrap@hyperionlyceum.nl . Dan kiezen wij een mooi lettertype uit en kun je jezelf straks alsnog op de trap terugvinden bij de onthulling. Belangrijk: als we donderdag 3 oktober geen reactie hebben ontvangen, kun je niet vermeld worden!

Hartelijke groet,

Elly Loman