Feestelijke onthulling Titanentrap 27 februari

Beste alumni (oud leerling),

Bij deze willen we jullie van harte uitnodigen voor de feestelijke onthulling van de Titanentrap. Op deze trap worden de namen vereeuwigd van al onze oud-leerlingen, onze alumni. Deze onthulling vindt plaats op donderdag 27 februari om 20.15 uur.
Tijdens deze avond introduceren we ook de Stichting Alumni Hyperion Lyceum. Deze stichting is nog in oprichting en heeft als doel het bevorderen van de banden tussen het Hyperion Lyceum en zijn oud-leerlingen, en de oud-leerlingen onderling.
Jullie kunnen als oud-leerlingen gratis bij de stichting ingeschreven worden. Dat kun je doen door gebruik te maken van https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScT4mP48V6jzkZQ632hmFFPVPBYqGo7uWXI6KTfDUdSF8nWPg/viewform. Mocht je daarover vragen hebben, kun je die mailen aan Machiel (m.vegting@vova.nl). Op deze avond maak je kennis met het bestuur van deze stichting. Het bestuur zal bestaan uit twee oud-leerlingen en drie medewerkers van de school.
Na afloop is er onder het genot van een hapje en een drankje tijd om nog met elkaar bij te praten. De avond sluit omstreeks 21.30 uur.

Hopelijk tot donderdag 27 februari!