Bureau V aanbod 2019-2020

Er ligt er weer een prachtig Bureau V aanbod klaar! Volop interessante cursussen, mogelijkheden om mee te werken aan de toneelvoorstelling of om je in te zetten in (een commissie) de school. Dit jaar wordt ook het V+ traject weer aangeboden. Bekijk alle mogelijkheden op deze nieuwe Bureau V site!. De inschrijving gaat via een forms op deze site en is open tot 18 oktober! Je kunt ook deze link gebruiken!
Bovenbouwleerlingen kunnen ook kijken naar het buitenschoolse aanbod van universiteiten en andere instellingen. Er is veel keuze. Kijk maar eens wat voor gave dingen je allemaal kunt doen!

Verrijken, verdiepen, versnellen of verbreden doe je vooral voor jezelf. Je kunt meer, wil meer of anders. Je hebt misschien minder les nodig in een bepaald vak en kunt die tijd goed gebruiken voor wat anders. Daarnaast is het belangrijk om talenten te ontwikkelen of ervaring op te doen die je goed kunt gebruiken om toegelaten te worden tot een (selectie)opleiding, of net dat streepje voor te hebben bij het zoeken naar een baan. Je krijgt aan het einde van het jaar een certificaat en vermelding op je rapport en je zet alles wat je extra doet op je CV. In principe zijn Bureau V activiteiten tijdens andere lessen, daarom is het belangrijk dat je weet dat er spelregels aan verbonden zijn en je ouders en mentor het ermee eens moeten zijn. Er is veel maatwerk mogelijk. Ga vooral in gesprek met je mentor of met één van ons.

Succes met rondkijken en je inschrijven!

Groetjes,
Herbert en Rosanne van Bureau V