Aanmelden Hyperion Lyceum schooljaar 2019 - 2020

Is het Hyperion Lyceum voor jou de leukste school van Amsterdam? Zet ons dan op nummer 1 van je voorkeurslijst en meld je bij ons aan.

Er moeten minimaal 12 verschillende scholen opgegeven worden om een plaatsingsgarantie te krijgen.

Je bent van harte welkom op maandag 4 maart t/m donderdag 14 maart 2019.
Op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag tussen 14.00 en 16.30 uur en op woensdag van 13.00 tot 16.30.

Je komt dan samen met één van je ouder(s)/verzorger(s) naar onze leerlingenadministratie.

Om je aan te melden hebben wij het volgende nodig:
. De ingevulde voorkeurslijst van VO-scholen voor het basisschooladvies VWO.
. ID-bewijs of zorgpas leerling verplicht meenemen ter controle.

Klik hier voor meer informatie over de aanmelding

Om in aanmerking te komen voor de hardheidsclausule moet je verzoek binnen zijn voor 1 maart 2019.

Een pasfoto hebben we in dit stadium nog niet nodig. Op de kennismakingsmiddag, woensdag 26 juni, komt onze schoolfotograaf langs.

Zit je niet op een Amsterdamse basisschool en wil je wel naar het Hyperion Lyceum? Dan ben je een buitenleerling. Sommige leerlingen van buiten Amsterdam krijgen van hun basisschool een aanmeldformulier uit het Amsterdamse systeem. Als dat niet zo is, kun je op www.voschoolkeuze020.nl het Amsterdamse aanmeldformulier vinden. Jouw ouders tekenen (net als alle andere ouders) een verklaring waarin staat dat op deze voorkeurslijst de VO-scholen staan waarop je je hebt aangemeld.