GSA - Gender and Sexuality Alliance

Het Hyperion Lyceum heeft sinds 2015 een GSA. GSA staat voor Gender and Sexuality Alliance. Wij zijn een groep leerlingen die naar een veilige sfeer op school streeft voor iedereen ongeacht hun seksualiteit of genderidentiteit. Wij proberen dit te bereiken door in de eerste en tweede klas voorlichting te geven, evenementen te organiseren en bereikbaar te zijn voor vragen. We organiseren nu al een aantal jaren Paarse Vrijdag, dit jaar op 14 december. Op die dag dragen mensen paars om te laten zien dat ze iedereen accepteren. Dit is telkens een groot succes. Ook gaat de eerste klas al drie jaar naar een voorstelling over jong en verliefd zijn. De voorlichtingen kosten veel tijd om te geven, maar hebben de meeste impact.

Iedereen is welkom bij de GSA, van de eerste klas tot en met de zesde.
Wil jij ook bij de GSA?
Stuur dan een mailtje naar gsa@hyperionlyceum.nl of slide in onze dm's @gsahyperion