Getuigenis van een oorlog

16 en 17 november: Twee bijzondere concerten in het auditorium van het Hyperion Lyceum.

Getuigenis van een oorlog

Waterlandse Harmonie in samenwerking met leerlingen van het Hyperion Lyceum

dirigent Thomas Geerts

100 jaar geleden eindigde de eerste Wereldoorlog. Hoe maak je dit invoelbaar voor onze generatie? En voor de jongeren van nu? De Waterlandse Harmonie maakte een prachtige voorstelling over dit onderwerp, met muziek, beeld en een verteller. Ook nodigden ze tien jonge muzikanten van o.a. het Hyperion Lyceum uit om met hen mee te spelen. Een voorstelling voor jong en oud om samen naar toe te gaan. Vrijdag 16 en zaterdag 17 november 20.00 uur in het auditorium van het Hyperion Lyceum.
Aanvang om 20.00 uur, zaal open om 19.30.
Entreeprijs is 10,- euro voor volwassenen en 5,- euro voor kinderen. Leerlingen Hyperion gratis toegang! (wel graag reserveren). Kaarten kunnen besteld worden via kaartenwaterlandseharmonie@live.nl