De Gids

De Gids, voor leerlingen
Op de eerste lesdag hebben alle leerlingen een exemplaar van De Gids meegekregen. Met deze Gids willen we je helpen om goed de eerste schoolweken door te komen, want er zullen natuurlijk wel wat dingen veranderen. Niet alleen is het gebouw heel anders, door het werken op studielabs worden de lessen ook anders georganiseerd dan je misschien gewend was. Met De Gids hebben we geprobeerd om op zoveel mogelijk vragen een antwoord te geven: Hoe gaan je lessen eruit zien? Heb je nog wel les in gewone lokalen? Valt er iets te kiezen? En wat dan? En hoe dan? Hoe vind je je weg in dat nieuwe gebouw? Hoe ziet het nieuwe rooster eruit? Is dat anders dan vorig schooljaar? Hoe gaat het met mentoren en mentorlessen?
Klik hier om de gids te lezen.