Uitwisseling met Spaanse leerlingen

Voor het derde leerjaar heeft onze sectie Spaans een leerlinguitwisseling met Spanje georganiseerd. Afgelopen week waren tien Spaanse meisjes en twee Spaanse jongens te gast in Amsterdam. Zij logeerden bij gezinnen van onze 4e klas leerlingen.
De Spaanse leerlingen hebben heel veel activiteiten ondernomen de afgelopen dagen: ze hebben lessen gevolgd op school, musea bezocht, door de stad gewandeld en nog veel meer. Naast het officiële programma hebben de leerlingen ‘s middags en ‘s avonds heel veel samen gedaan en zijn ze maatjes geworden met onze vierde klassers.
De betrokkenheid en gastvrijheid van ouders, leerlingen en school hebben het mogelijk gemaakt dat ook dit jaar weer een mooie en leuke ervaring is geweest voor ons en onze Spaanse leerlingen.
Het tweede deel van de uitwisseling zal plaats vinden tijdens de Europareis naar Madrid. Dan gaan onze leerlingen bij de Spaanse gezinnen logeren.