Bureau V startbijeenkomsten volgende week!

Nadat leerlingen deze week nog een extra mogelijkheid gehad hebben om zich in te schrijven voor een bureau V cursus gaan we volgende week echt van start met de eerste bijeenkomsten voor de cursussen en activiteiten!

Deze zijn (voor alleen) volgende week op de volgende momenten ingepland:

• Fotografie van Dennis op donderdag 18 januari het 4e uur in lokaal 21
  • Identiteit en samenleving van Annette en Marcel op vrijdag 19 januari het 8e uur in lokaal 33
  • Kostuums maken van Esther en Rosanne op donderdag 18 januari het 4e uur in lokaal 32
  • Dans van Winzel op woensdag 17 januari het 9e uur in lokaal 19
  • Japans van Roberto op dinsdag 16 januari het 7e uur in lokaal 25
  • Decor van Joep op donderdag 18 januari het 5e uur in lokaal 33
  • Bijles geven met Jessica op donderdag 18 januari het 5e uur in lokaal 18
  • Track produceren van Laurent op woensdag 24 januari (een week later dus) het 4e uur in lokaal 8
  • Grime van Rosanne op woensdag 24 januari (ook een week later dus) het 9e uur in lokaal 6

Deze momenten zullen de ingeschreven leerlingen ook in hun rooster terugzien als gezamenlijke afspraak en ze worden geoorloofd absent gemeld bij hun eventuele andere les. Ze ontvangen hierover ook nog een mailtje.

Voor Vitness, Column schrijven, Duits en Kampioenschap Onthouden zijn nog niet genoeg inschrijvingen binnengekomen en zullen helaas (nu nog) niet van start gaan.

Voor meer vragen, zoek Rosanne even op!

Veel plezier!