Aanmelden Hyperion Lyceum schooljaar 2018 - 2019

Is het Hyperion Lyceum voor jou de leukste school van Amsterdam? Zet ons dan op nummer 1 van je voorkeurslijst en meld je bij ons aan.

Er moeten minimaal 12 verschillende scholen opgegeven worden om een plaatsingsgarantie te krijgen.

Op de volgende middagen ben je van harte welkom tussen 14.00 en 16.30 uur:
. maandag 5 maart t/m vrijdag 16 maart 2018

Je komt dan samen met één van je ouder(s)/verzorger(s) naar onze leerlingenadministratie.

Om je aan te melden hebben wij het volgende nodig:
. De ingevulde voorkeurslijst van VO-scholen voor het basisschooladvies VWO.
. ID-bewijs of zorgpas leerling verplicht meenemen ter controle.
. Een e-mailadres waarop we je kunnen bereiken.

Een pasfoto hebben we in dit stadium nog niet nodig. Op de kennismakingsmiddag, woensdag 27 juni, komt onze schoolfotograaf langs.

Ben je een buitenleerling?
Dan kun je vanaf half februari 2018 een blanco voorkeurslijst VO-scholen voor het basisschooladvies VWO downloaden via deze link (klik vervolgens op de knop aanmelden). Dit formulier wordt ingevuld door je ouders/verzorgers en je basisschool zet een handtekening en een stempel. Je ouders brengen dit formulier mee naar de aanmelding. Verder verloopt het precies als bij de leerlingen uit Amsterdam.