FunX party box op schoolplein

Vorige week kwam FunX radio spontaan langs op onze school. Ter ere van de lancering van de FunX DiXte top 1000 muzieklijst plaatste radiozender FunX een party box op ons schoolplein. Nietsvermoedende leerlingen werden door DJ's Morad en Shay verrast met een topfeestje in de mystery box. De mystery box had de vorm van een megaspeaker, maar verder was er aan de buitenkant niets te horen of te zien. Elke 10 minuten konden er 10 leerlingen in de speaker genieten van een exclusieve pop up party. De DJ's Morad en Shay kregen iedereen binnen een paar seconden aan het zingen en springen. De enorme FunX Speaker werd ook geplaatst bij het Mediacollege en verder in Eindhoven, Tilburg en Amersfoort. Bekijk hieronder het filmpje van FunX voor een impressie.