Buitenkunst: een grote happening!

3 dagen lang werd in een bos bij Dronten het kunstfestijn ‘Buitenkunst’ gehouden voor alle 2e klassen van het Hyperion Lyceum. Nadat de leerlingen hun tenten hadden opgezet kon het jeugdige talent beginnen met één van de vele creatieve workshops zoals toneel, dans, zang, keramiek, schilderen, percussie spelen, sculpturen timmeren, filmpjes maken, etc. etc. Het weer was fantastisch en de leerlingen werkten hard aan hun bijzondere optredens en werkstukken. Het was geweldig om te zien dat zonder mobiele telefoons leerlingen zich ’s avonds vermaakten met spelletjes als stand-in-de-mand en lummelen 😊. Een groepje leerlingen was zelfs zo fanatiek om om 7 uur ’s ochtends onder leiding van Lukas te gaan zwemmen. De koks van Buitenkunst kregen na afloop een enorm applaus voor 3 dagen heerlijk eten. Ouders konden op vrijdagmiddag hun kroost zien optreden tijdens de eindshow. Dit was voor de leerlingen heel spannend en voor het vele publiek erg leuk en ontroerend. We kijken terug op een geweldig kamp!! Namens alle begeleiders Annet, Tijs, Rikkert, Merel, Lukas, Floris, Fleur, Bien, Marcel, Mark en Hans.