Inschrijven voor de Hyperion Ski reis 2017

Klas 4 vertrekt op vrijdagmiddag 17 februari na schooltijd en is op dinsdag 21 februari weer thuis. De klassen 5&6 vertrekken op maandagmiddag 20 februari en zijn op zondagochtend 26 februari weer thuis.
De kosten bedragen ongeveer € 350,-- voor klas 4 en € 500,-- voor de klassen 5&6. Dit is afhankelijk van het feit of je materiaal huurt of niet. De kosten voor de skilessen en het verblijf in het hotel op basis van halfpension zijn bij deze prijs inbegrepen.

Het is mogelijk om op de locatie te blijven als 4e-klasser en opgehaald te worden door je ouders om de week erop verder te skiën (hiervoor wordt geen korting op de totaalprijs gegeven én dit moet vooraf aangegeven worden).

Klik op de link om je in te schrijven. Daarna volgt snel meer informatie.

Het is de bedoeling om naar Ski Amadé te gaan (hetzelfde gebied als vorig jaar). We verblijven in Jugendhotel Hutter in Salzurg.