Geweldige prestaties tijdens de Triatlon!

De leerlingen van het Hyperion lyceum hebben hun uiterste best gedaan om de eerste editie van de scholen challenge te volbrengen.
Het was fantastisch, de zon scheen vol op de gezichten van de gespannen deelnemers. Hoe zouden ze het doen?
Na de laatste puntjes op de i van onze eigen triatleet Roy lagerburg, werden de leerlingen het wissel vak in gestuurd. Daar legden ze hun spullen klaar zodat ze zo snel mogelijk vanuit het water op de fiets konden stappen en na het fietsen de hardloopschoenen aan konden trekken en konden gaan rennen. De afstanden waren ongeveer 480 m zwemmen, 15 km fietsen en 4,8 km hardlopen.

De snelste deelnemer van onze school was Sil sluiter met een tijd die niet zou misstaan in de Nederlandse topjeugd triatlon. Wegens een stuurfout en een kleine valpartij was de gedoodverfde favoriet Fabian tweede.