Uitwisseling naar Hongarije

Halló en szervusz!

Wij zijn 2 d en hebben grote plannen. Wij willen graag naar Hongarije op uitwisseling.

Twee leerlingen uit onze klas hebben op eigen initiatief een uitwisseling met een klas uit Budapest bedacht en georganiseerd.

Nu moeten wij alleen nog met de klas wat geld inzamelen om het ook daadwerkelijk uit te laten komen.

Daarom zijn we in groepjes allemaal verschillende acties aan het uitvoeren. Zo lopen 5 leerlingen de crossloop en vragen hier om geld. 5 andere leerlingen hebben de lunch voor docenten op een studiedag verzorgd. En er zijn natuurlijk nog meer acties.

Als jij ons wilt helpen, kan je op het volgende rekeningnummer geld doneren. NL 21 TRIO 0198 0549 39 t.n.v. A. Brunt te Amsterdam.

Geef je tot 10 euro, dan krijg je een mooie ansichtkaart uit Budapest.

Geef je tussen 10 en 20 euro ligt een handgeschreven brief met daarin een reisverslag in jouw brievenbus en boven de twintig euro ontvang je de handgeschreven brief met een kleine souvenir.

Dus als je hebt gesponsord, stuur dan ook nog even een mail aan noor.brunt@hyperionlyceum.nl met jouw adres erin.
Köszönöm!!!
Alvast heel erg bedankt namens heel 2D!