Softbaltoernooi

Dinsdag 29 september heeft het Hyperion voor het eerst een softbaltoernooi gespeeld met alle jaarlagen tegen elkaar.

Allereerst wil de sectie L.O. alle leerlingen bedanken die zich zo ontzettend goed hebben ingezet op het softbaltoernooi. Wat waren jullie goed bezig zeg! Vanaf de eerste minuut was het knallen geblazen en probeerden jullie allemaal te winnen van elkaar. Als docenten L.O. hebben wij daar ontzettend van genoten.

Winnaars hebben de wisselbokaal onder luid applaus ontvangen en dat was goed om te horen. Fairplay was sowieso een belangrijk speerpunt tijdens het toernooi, want de tweede-, derde- en vierdejaars leerlingen hebben zelfstandig (of met hulp) als scheidsrechter voor elkaar gefungeerd. Het was echter moeilijk voor sommigen om dan objectief te blijven, maar de focus was er wel. LEUK! De vierdejaars leerlingen hadden het zwaar tegen het goed spelende docententeam. Al speelden wij niet altijd even eerlijk heb ik achteraf gehoord. Volgend jaar beter!

Benieuwd naar meer foto's? Bekijk dan hier een fotoverslag.

DVC Buiksloot bedankt voor het gebruikmaken van de accommodatie. Het was er prettig om ons in het gebouw om te kunnen kleden. Stadsdeel Noord wordt bedankt voor het beschikbaar stellen van de velden. Als laatste willen wij iedereen bedanken om het softbaltoernooi tot een succes te maken.

Sectie L.O.