Open dagen groot succes

Op de open dagen hebben bijna 3000 mensen het Hyperion bezocht. Wat leuk dat jij er ook was! Heb je ook vak lessen gevolgd, warme chocolademelk gedronken, ons orkest horen spelen, het conditieparcours afgelegd en experimenten uitgevoerd in het science lokaal? We hopen dat je hebt ontdekt of het Hyperion Lyceum bij je past.

Lesjesmiddag & aanmelden
Wil je het Hyperion nog eens bezoeken voor je een keuze maakt? Kom dan naar onze lesjesmiddag! Op woensdagmiddag 11 februari van 14.00 - 15.30 uur zijn alle leerlingen uit groep acht van harte welkom. Je hoeft je niet van tevoren aan te melden maar dat kan wel via www.checkhethyperionlyceum.nl. Voor ouders is er deze middag geen programma.

Vind jij het Hyperion Lyceum de leukste school van Amsterdam? Zet ons dan op nummer 1 van je voorkeurslijst en meld je bij ons aan.

Benieuwd naar de foto's. Je vindt hier een fotoverslag van onze open dag.