Onze nieuwe rector

Het Hyperion Lyceum heeft een nieuwe rector!

We zijn verheugd te kunnen melden dat Elly Loman per 1 augustus 2015 zal starten als rector van onze school. Ze is op dit moment rector van het Vathorst College in Amersfoort en brengt zowel ervaring en deskundigheid in, als visie op goed onderwijs.

Elly is zeer enthousiast om aan de slag te gaan met de leerlingen, de ouders en het team van het Hyperion Lyceum. De voornaamste reden voor haar om te solliciteren bij het Hyperion Lyceum is dat zij graag, letterlijk en figuurlijk, mee wil bouwen aan nog meer goede innovatieve onderwijsconcepten die aansluiten bij de 21ste eeuw.

In de periode maart tot augustus zal zij ter voorbereiding worden betrokken bij een aantal essentiële trajecten voor het nieuwe schooljaar. Tot 1 augustus zullen Hans Schoonheim en Daphne van Manen de functie van waarnemend rector blijven vervullen.

Wij wensen Elly een hele goede start en een mooie tijd op het Hyperion Lyceum en bij het VOvA.