Deze website maakt gebruik van cookies. Lees meer in de disclaimer. akkoord

Menu

terug naar dashboardterug naar vorige paginaNieuws

 222/384 

Eerste paal geslagen tijdelijke nieuwe locatie

Op woensdag 27 mei werd de eerste paal geslagen van onze nieuwe tijdelijke locatie op Overhoeks. Met een kleine delegatie betrokkenen vanuit de bouw en de school werd ceremonieel stilgestaan bij dit heugelijke moment. We starten na de zomervakantie al op deze nieuwe locatie.

Dit betekent dat vanaf nu tot aan het einde van de zomervakantie keihard gewerkt wordt om de twee huidige schoolgebouwen te verplaatsen naar de nieuwe locatie. De gebouwen worden afgebouwd en weer opgebouwd op de nieuwe locatie, samen vormen ze straks één nieuw schoolgebouw. 

De architect heeft hier goed over nagedacht. Hoe het schoolgebouw eruit komt te zien, is heel mooi te zien in de animatie van de architect. De ouders die aanwezig waren op de speciale ouderavond, ontvingen de animatie met enthousiasme. Op de ouderavond zijn veel vragen gesteld, die werden beantwoord door vertegenwoordigers van de gemeente en de bouwpartners.

De verwachting is dat we gedurende drie jaar van deze locatie gebruik maken, daarna verhuizen wij naar een definitief schoolgebouw in Overhoeks. De exacte locatie van de nieuwe tijdelijke plek van het Hyperion Lyceum is gelegen aan de Grasweg, tussen de Bundlaan en toekomstige Docklandsweg.

Bekijk hier de foto's van het slaan van de eerste paal.

Afbeelding: Kaart Overhoeks in geel gearceerd de nieuwe tijdelijke locatie van onze school