Bureau V

Met veel plezier presenteert Bureau V (voor Verbreden-Versnellen-Verdiepen-Verrijken) hierbij het aanbod van de Extra Skills voor dit schooljaar!

Leerlingen kunnen kiezen uit maar liefst 12 uiteenlopende onderwerpen, om zich daar gedurende kortere of langere tijd mee bezig te houden, als extra uitdaging naast de normale lessen. Voor cursussen die aangeboden worden tijdens normale lesuren is het noodzakelijk hiervoor eerst te overleggen met de mentor en de coördinator en een contractje te tekenen. De mentor is hiervan op de hoogte.

Inschrijven kan middels het inschrijfformulier dat klaar ligt in de aula van de school. Dit kan ingeleverd worden bij de administratie. Eind oktober zal dan bekend worden welke cursussen precies door zullen gaan; dit hangt af van het aantal inschrijvingen.

We hopen dat er iets bij zit voor elke leerling. Voor vragen of opmerkingen kunnen leerlingen terecht bij Ingeborg en Jasper Rijpma.

N.B.: De inschrijving is inmiddels gesloten!