Activiteitendag leerjaar 6

Komende donderdag (3 september) hebben we onze activiteitendag. Deze dag is coronaproof georganiseerd. Vanaf 09.30 uur word je verwacht op het terrein van UP events in Amsterdam West. We hebben een leuk programma afgesproken. Deze dag is voor alle leerlingen verplicht en komt in de plaats van het surfkamp wat we dit jaar vanwege coronamaatregelen niet kunnen organiseren. We doen mee aan 2 activiteiten. We hebben een ochtend en een middag activiteit. Tussendoor heb je tijd voor je eigen meegebrachte lunch. Drinken (limonade en water) kun je onbeperkt nemen. We sluiten de dag af met een gezellige barbeque. Het wordt een leuke dag en hij is voor alle leerlingen verplicht.

Nog even de feiten op een rijtje:
Waar: terrein Up events Tom Scheursweg 8 1067 MC Amsterdam
Wanneer: donderdag 3 september
Tijd aanwezig: 9.30 uur

Duurt tot 18:00 uur!
Lunch zelf meenemen!
Sluiten af met een barbeque.

Natuurlijk zijn de gangbare corona maatregelen (1,5 m afstand, niezen in je elleboog) Heb je nog vragen dan kan je die stellen aan je mentor. Namens de mentoren van leerjaar 6, Machiel m.vegting@vova.nl