Benefietconcert voor de Nacht van de Vluchteling

Op donderdagavond 13 juni zal er in het auditorium van het Hyperion Lyceum een bijzonder concert zijn. Leerlingen uit diverse klassen treden op, er klinkt pop- jazz- en klassieke muziek, en het schoolorkest neemt met drie spetterende nummers afscheid van zesdeklassers, die voor het laatst meespelen. Daarnaast is er een gastoptreden van oud-Hyperion leerling Samira Kaya met twee jonge Ugandese saxofonisten! Wij willen alle ouders van harte uitnodigen om dit concert bij te wonen.
De opbrengst van deze avond gaat in zijn geheel naar de Nacht van de Vluchteling.
Wij steunen daarmee het team van Hyperion dat al voor de zesde keer meedoet met de Nacht van de Vluchteling. Een groep van 16 leerlingen, docenten en ouders loopt in de nacht van 15 op 16 juni 40 kilometer om geld op de halen voor mensen die van huis en haard verdreven zijn.

BENEFIETCONCERT donderdag 13 juni
Auditorium van Hyperion Lyceum
Inloop vanaf 19.00 met koffie en thee, aanvang 19.30.

De toegang is vrij, maar tijdens de avond kan iedereen zelf zijn of haar bijdrage bepalen.
Wie niet naar het concert kan komen, kan team Hyperion sponsoren via deze link: nachtvandevluchteling.nl/team/hyperion-lyceum