terug naar dashboardterug naar vorige paginaNieuwbouw

Start nieuwbouw

11 oktober 2016
Het is zover! Na de vaststelling van het definitief ontwerp wordt er half november gestart met de bouw van ons nieuwe schoolgebouw. Ons gebouw komt op de één na laatste kavel in de strip gezien vanaf het IJ tussen de Bercylaan en de Badhuiskade. Onze nieuwe school biedt straks ruimte voor ongeveer 800 leerlingen. We zijn erg trots op het nieuwe, innovatieve ontwerp. Zo wordt er een ondergrondse fietsparkeerkelder aangelegd voor de leerlingen, hebben we een dakterras, en krijgen we twee entrees. Eén entree is gelegen aan de Badhuiskade en de andere aan de Bercylaan. De fietsenstalling heeft ook een ingang aan beide zijden. De oplevering staat gepland rond medio 2018, zodat we met ingang van schooljaar 2018-2019 in ons nieuwe schoolgebouw kunnen starten.

Artist impression van het gebouw gezien vanaf het Buiksloterkanaal.
Het gebouw is ontworpen door Ector Hoogstad Architecten.