terug naar dashboardterug naar vorige paginaNieuwbouw

Fantastische opening

2 november 2018
Na een mooie reis van jaren waarin al verschillende mijlpalen zijn gevierd, is het Hyperion Lyceum vandaag officieel en feestelijk geopend. In het bijzijn van onze leerlingen, hun ouders, medewerkers en andere genodigden bracht leerlinge Chelsey samen met het Hyperion-orkest een welkomstlied ten gehore. Na de speeches van rector Elly Loman, Marjolein Moorman, wethouder Onderwijs, en Ronald Wilcke, bestuurslid ROC van Amsterdam, was de eer aan zeven leerlingen om de glijbaan in de school officieel in gebruik te nemen. Met confettikanonnen werden zij onderaan de glijbaan feestelijk ontvangen en kon het Carnaval Hyperion losbarsten. Het was een enorm succes! Lees hier het volledige nieuwsbericht.

Fotoverslag

Foto's: Pim Ras Fotografie

Filmreportage

Filmpje glijbaan
AD Video bracht ons vlak voor de opening ook een bezoek en maakte een leuk item over de glijbaan in ons nieuwe schoolgebouw!