terug naar dashboardterug naar vorige paginaGroep 8

Open dagen

Wij zijn een school voor leergierige, talentvolle leerlingen die willen samenwerken en durven uit te blinken. Bij ons kun je kiezen uit atheneum+ en gymnasium. Kom langs op één van onze open dagen, en volg een les in onze nieuwe vakken Logica & Argumentatieleer, Grote Denkers of Lifestyle informatics.

Aanmelden

Klik hier voor informatie over de data waarop je je kunt aanmelden en wat wij nodig hebben voor jouw aanmelding.

Ons aanmeldingsformulier 2018-2019 kun je hieronder downloaden.
Aanmeldingsformulier Hyperion Lyceum 2018-2019

Klik hier voor informatie over de Amsterdamse kernprocedure: Van groep 8 naar een VO-school.

Open avond

Donderdag 25 januari 2018 van 19.30 - 21.30 uur

Open dag

Zaterdag 27 januari 2018 van 10.00 - 13.00 uur

Lesjesmiddag

Woensdag 14 februari 2018 van 14.00 tot 15.30 uur
Je kunt je vooraf hiervoor aanmelden op onze speciale pagina voor groep 8-leerlingen, maar je mag ook vrij inlopen en meedoen.

Nieuwsgierig geworden naar het Hyperion Lyceum? Kom een kijkje nemen op onze school en maak kennis met onze leerlingen en hun docenten! Bekijk hier onze speciale pagina voor groep 8-leerlingen.

De Keuzegids Voortgezet Onderwijs Amsterdam 2017 (van de Gemeente Amsterdam en het OSVO) is een hulpmiddel voor groep 8-leerlingen bij het kiezen van hun volgende school. Bekijk snel onze pagina in de Keuzegids VO Amsterdam 2017.

Zij-instroom

Wanneer je van plan bent om over te stappen van een andere vo-school naar het Hyperion Lyceum klik dan op deze link.