terug naar dashboardterug naar vorige paginaGroep 8

Open dagen

Wij zijn een school voor leergierige, talentvolle leerlingen die willen samenwerken en durven uit te blinken. Bij ons kun je kiezen uit atheneum+ en gymnasium. Kom langs op één van onze open dagen, en volg een les in onze nieuwe vakken Logica & Argumentatieleer, Grote Denkers of Lifestyle informatics.

Open avond

Donderdag 24 januari 2019 van 19.30 - 21.30 uur

Open dag

Zaterdag 26 januari 2019 van 10.00 - 13.00 uur

Nieuwsgierig geworden naar het Hyperion Lyceum? Kom een kijkje nemen op onze school en maak kennis met onze leerlingen en hun docenten! Bekijk hier onze speciale pagina voor groep 8-leerlingen.

De Keuzegids Voortgezet Onderwijs Amsterdam 2018(van de Gemeente Amsterdam en het OSVO) is een hulpmiddel voor groep 8-leerlingen bij het kiezen van hun volgende school. Bekijk snel onze pagina in de Keuzegids VO Amsterdam 2018-2019.

Klik hier voor informatie over de Amsterdamse kernprocedure: Van groep 8 naar een VO-school.

Aanmelden

Klik hier voor informatie over de data waarop je je kunt aanmelden en wat wij nodig hebben voor jouw aanmelding.

Ons aanmeldingsformulier 2019-2020 kun je hieronder downloaden.
Aanmeldingsformulier Hyperion Lyceum 2019-2020

Zij-instroom

Wanneer je van plan bent om over te stappen van een andere vo-school naar het Hyperion Lyceum klik dan op deze link.