Fruitsalades als bedankje van alle ouders!

Ans Wesselinkalgemeen

Vorige week werden we verrast door een lieve brief van onze Klankbordgroep en Oudervereniging waarin wij als team werden bedankt voor onze creativiteit, veerkracht en doorzettingskracht die we  hebben getoond in de lastige Coronatijd…ontzettend fijn!

En om ons nog wat extra energie mee te geven voor de komende weken kregen we als presentje vanaf afgelopen vrijdag, een hele week lang, iedere lunchpauze heerlijke fruitsalades van Willie en Guusta, onze kantinemedewerkers.

Een paar reacties van docenten:

Sjors:

Wat onwijs aardig!!

Philip:

Dit raakt me even, om de maandagmiddag, met buiten regen, het raam wel open want frisse lucht en een verse vaccinatie van gister in de arm.
Wat een warm liefdevol dankjewel schrijven beide partijen aan ons. Dat is heel fijn om te lezen. Het klopt: het was ook zwaar, in de ruim twintig jaar dat ik voor de klas sta, heb ik zoiets bizars als afgelopen twee jaar niet meegemaakt. Regelmatig moest het uit m’n tenen komen, terugkijkend vind ik m’n eigen lessen een 5,5 zeg een zesje; absoluut niet zoals ik had gewild en wat ik anders over mijn lessen dacht. Ik was/ben vooral ‘improvisatie moe’. Hopelijk kunnen we na de zomer wat terug naar normaal.

Wil je mijn oprechte dank overbrengen?

Dus.. namens het hele team: hartelijk dank lieve ouders!