Aanmeldprocedure

Onze school houdt zich aan de regels van de kernprocedure.

Vind jij onze school de leukste van Amsterdam? Zet ons dan op nummer 1 op je voorkeurslijst en meld je bij ons aan. Er is komend schooljaar plek voor 140 leerlingen.

Inschrijven is mogelijk van maandag 7 t/m donderdag 17 maart 2022, 12.00 uur. Het aanmelden bij een middelbare school gaat digitaal. Er is een online systeem met digitale aanmeldingsformulieren en keuzelijsten. Uiterlijk 4 maart ontvang je via je basisschool een mail met de aanmeldingsformulieren en keuzelijsten. Lees voor meer informatie ook nog even de brief die je van het OSVO krijgt met het 6-stappenplan of kijk op voschoolkeuze020.nl. Ook is er een Servicedesk Digitaal Aanmelden voor vragen en uitleg over het online aanmelden: servicedesk.ouders@elkadam.nl.

Als je het lastig vindt om je digitaal aan te melden, vraag dan hulp aan je meester of juf van de basisschool. Natuurlijk kun je ons ook even bellen. Wellicht kunnen wij je op weg helpen.

Als na de matching duidelijk is welke leerlingen naar onze school komen, sturen wij die leerlingen een uitnodiging voor een kennismakingsgesprek. We vragen je dan dit aanmeldingsformulier Hyperion Lyceum ingevuld en ondertekend mee te nemen.

Op de kennismakingsmiddag, komt onze schoolfotograaf langs. Dan hebben we direct een pasfoto van jou.

Wil je graag extra uitleg over de kernprocedure? De Gemeente Amsterdam legt dit op voschoolkeuze020.nl nog eens stap voor stap uit.